Veel gestelde vragen

Neem altijd uw identiteitsbewijs mee bij de eerste afspraak en een handdoek voor de behandeling. U krijgt eerst een intake en vervolgens de aansluitende behandeling. Er worden twee behandelingen gedeclareerd bij uw aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering, dan krijgt u een nota per mail thuisgestuurd. Vergeet niet van te voren de vragenlijst die u digitaal heeft ontvangen in te vullen. Heeft u deze niet ontvangen, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat.

Fysiotherapie wordt grotendeels vergoed indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. Kijkt u in uw polis hoe u verzekerd bent. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, sturen wij de nota rechtstreeks naar uw verzekering. Voor zorg vanuit de aanvullende verzekering heeft u geen verwijzing nodig van uw arts.  

Vita Compleet heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars behalve Zorg en Zekerheid.

Wanneer u door (fysieke) omstandigheden niet in de gelegenheid bent om in onze praktijk te komen, komt de therapeut bij u aan huis. Hiervoor heeft u altijd een verwijzing nodig van uw (huis-) arts.

Fysiotherapie is direct toegankelijk; u heeft geen verwijzing nodig van uw arts. Bij bepaalde chronische aandoeningen of een behandeling na een operatie heeft u wel een verwijzing nodig.

Meldt u zich dan af 24 uur voor de gemaakte afspraak. Meldt u zich te laat af, dan ontvangt u een nota voor een niet nagekomen afspraak. U betaalt dan het volledige tarief. Wilt u in het weekend uw afspraak afmelden, spreek dan de voicemail in. U kunt ook een mail sturen naar info@vita-compleet.nl

Bent u dit jaar ook nog bij een andere praktijk in behandeling geweest? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar, zij hebben het totaaloverzicht van uw gedeclareerde behandelingen. U kunt altijd aan uw therapeut vragen hoeveel behandelingen u heeft gehad bij Vita Compleet. U bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van de vergoeding van uw behandelingen. Twijfelt u, neem contact op met uw zorgverzekering.

Op maandagavond is Vita Compleet geopend tot 21.00 uur.

Heb je verder nog vragen, of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

"Ik ben heel fijn geholpen. Ga zo door!"

"Goed luisterend oor naar mijn klachten"

Jouw mening is voor ons belangrijk
Help ons en laat je ervaring achter.

© 2024 - Vita Compleet
Created by LR Internet