Parkinson

Veel voorkomende klachten

Symptomen die voor kunnen komen zijn bijvoorbeeld trillende handen, traagheid in bewegen, vastgenageld staan op de vloer en weinig initiatief meer nemen. Ieder heeft zijn eigen Parkinson.

Behandeling:

De behandeling en begeleiding bij Parkinson is specialistisch en vraagt om een deskundige aanpak. Vita Compleet staat ingeschreven bij het ParkinsonNet. 

Uw fysiotherapeut helpt u bij het behouden of verbeteren van uw uithoudingsvermogen, spierkracht, mobiliteit en lichaamshouding. Daarnaast kan de therapeut u helpen om strategieën te ontwikkelen om beter met beperkingen om te gaan. De therapeut is er ook voor mensen die bang zijn om te vallen, pijnklachten ervaren of problemen hebben met de ademhaling. Door regelmatig te bewegen, blijft u gezond en betrokken bij uw omgeving.

Maak een afspraak met onze specialist

Onze specialisten

Joep Segers

Joep Segers

Fysiotherapie, COPD, Medical taping, Parkinson

Veel gestelde vragen

Het voornaamste doel van fysiotherapie bij Parkinson is het vermijden van bewegingsangst, het voorkomen van inactiviteit of vallen en het onderhouden en/of verbeteren van de conditie.

Bij de diagnose Parkinson kunt u het beste zo snel mogelijk starten met fysiotherapie. Door er zo snel mogelijk bij te zijn, kunnen onze therapeuten u helpen uw zelfstandigheid en goede conditie zo lang mogelijk te behouden. 

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

"Ik ben heel fijn geholpen. Ga zo door!"

"Goed luisterend oor naar mijn klachten"

Jouw mening is voor ons belangrijk
Help ons en laat je ervaring achter.

© 2024 - Vita Compleet
Created by LR Internet