Tarieven 2024

Per januari 2024 hebben we contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars behalve met Zorg en Zekerheid. Fysiotherapiebehandelingen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen bij specifieke chronische aandoeningen en vanaf de 21ste behandeling na bijvoorbeeld operatieve ingrepen. U kunt zich verzekeren voor fysiotherapie door een aanvullende verzekering af te sluiten. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt, hangt af van het gekozen aanvullende pakket.

Als u geen aanvullende verzekering heeft of u bent door uw behandelingen heen, gelden onderstaande tarieven. Controleer voor uw bezoek uw polis om te zien voor hoeveel fysiotherapiebehandelingen u verzekerd bent. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de vergoedingen van uw behandelingen te controleren. Bij twijfel, neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Tarieven 2024:

Fysiotherapie   € 45,00
Intake Fysiotherapie   € 58,00
Toeslag Fysiotherapie aan huis   € 18,00
Lange zitting Fysiotherapie  € 62,00
Manuele therapie    € 54,00
Intake Manuele therapie    € 58,00
Eenmalig onderzoek € 62,00
Telefonisch consult   € 22,50
Echoconsult  € 25,00
Niet nagekomen afspraak  volledige tarief

Indien u verhinderd bent, vragen wij u vriendelijk om u minstens 24 uur voor de geplande afspraak af te melden. Bij een te late afmelding wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Heb je vragen, of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

"Ik ben heel fijn geholpen. Ga zo door!"

"Goed luisterend oor naar mijn klachten"

Jouw mening is voor ons belangrijk
Help ons en laat je ervaring achter.

© 2024 - Vita Compleet
Created by LR Internet