Opening zorgkern De Dolgaard

Vita Arcen

Voorste kruisband netwerk Noord-Limburg

Wij zijn als praktijk lid van het Knienetwerk Noord-Limburg. Dit is een netwerk van VieCuri maatschap orthopedie, en verschillende fysiotherapiepraktijken in de regio.

Wat dit voor een netwerk?

Het Knienetwerk Noord-Limburg is een initiatief van de vakgroep Orthopedie van VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg en samenwerkende fysiotherapiepraktijken uit de regio Noord-Limburg.

Wat is de doelstelling? 

Het netwerk heeft als doel: het optimaliseren en transparant maken van de fysiotherapeutische zorg bij patiënten met een voorste-kruisbandruptuur en in het bijzonder na een voorste-kruisbandreconstructie.

Dit doel wordt nagestreefd door het protocolleren van de fysiotherapeutische zorg, scholing, optimale informatieverstrekking aan patiënten, intensieve samenwerking tussen orthopeden en fysiotherapeuten in het netwerk, goede afstemming van de pré–postoperatieve fysiotherapeutische zorg en wetenschappelijk onderzoek ondersteunen bij knieaandoeningen.

Voor onze praktijk is Kelly Swinkels de vertegenwoordiger in het Knienetwerk Noord-Limburg.

De behandelingen in onze praktijk voor cliënten met een voorste kruisbandruptuur of –operatie worden door meerdere (sport)fysiotherapeuten uitgevoerd.

Door deelname aan dit netwerk proberen we onze zorg zo goed mogelijk te maken en te houden

 

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie