Nieuws!

Vita Arcen

Oncologie en fysiotherapieBij Vita Compleet is Marijn Weren de fysiotherapeut die zich bezig houdt met o.a. oncologie en revalidatie. Zij vertelt u hier graag meer over.

Fysiotherapie bij patiënten die een medische behandeling ondergaan of hebben gehad, richt zich op het verbeteren van de conditie en kracht van het lichaam. Daarnaast werken we aan het vergroten van de kwaliteit van leven door het opstellen van een persoonlijk behandelplan om uw doelstellingen te behalen.

De fysiotherapeut heeft daarbij een coachende en ondersteunde rol om u tijdens de revalidatie te begeleiden. Vermoedelijk is het niet uw eerste gedachte om, na een dergelijke diagnose, te denken aan het werken aan de conditie. Toch is gebleken dat er steeds meer positieve effecten zijn bij het bewegen en trainen van het lichaam in verschillende stadia van kanker en de medische behandeling.

Wilt u graag ondersteuning tijdens uw revalidatie of hulp om op weg te komen? Of zit u met vragen? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op met de praktijk via 077 472 24 95 of info@vita-compleet.nl 

Wij zijn aangesloten bij OncoNet, een netwerk van fysiotherapeuten gespecialiseerd in de therapie tijdens en na kankerbehandeling. Zo blijven wij up-to-date en zorgen wij voor goede bijscholing van onze therapeuten.

Tot ziens bij Vita Compleet Fysiotherapie!

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie