Nieuws!

Vita Arcen

Vita Compleet innoveert!

Werken aan kwaliteit in de zorg betekent steeds terug kijken wat er goed gaat en vooral wat er beter kan. Bij Vita Compleet spreken we veel patiënten en overleggen we met andere zorgprofessionals ten behoeve van de beste zorg voor onze patiënten.

We blijven aan de slag met de verbetering van werkprocessen en het bedenken van slimme oplossingen ten behoeve van een hoge kwaliteit zorg. Werken aan veilige zorg met respect voor ieders waarden, wensen en behoeften, dat is waar wij voor staan.

Na dit gelezen te hebben denkt u “mooi, maar wat betekent dit voor mij als patiënt?”
Uiteraard leggen wij dit graag aan u uit. Bij Vita Compleet hebben wij, ter ondersteuning van onze fysiotherapeuten, gekozen voor een nieuw systeem. Dit betekent o.a. dat u vanaf 1 maart aanstaande, na het maken van een afspraak, een vragenlijst krijgt toegestuurd gerelateerd aan uw klachten. Alvorens u naar de afspraak komt heeft u deze ingevuld en daardoor heeft de fysiotherapeut uw klachten al voor een groot deel in beeld. Dit spaart tijd die ten goede gaat komen aan uw behandeling.

Wat verandert er nog meer?

  • U krijgt 24 uur van te voren een herinnering aan uw afspraak
  • U ontvangt altijd een afspraakbevestiging via de mail
  • Een eigen patiëntenportaal zorgt ervoor dat u uw gegevens kunt inzien

Uiteraard is dit pas het begin en zullen wij verder gaan met het verbeteren van de kwaliteit zorg. Helpt u ons daarbij? Dan gaan wij samen met u de reis aan naar herstel.

Voor ons team is deze nieuwe werkwijze in het begin natuurlijk even wennen. Daarvoor vragen wij uw begrip. Heeft u na het lezen van dit artikel vragen? Stel ze dan gerust, wij zijn er voor u!
De praktijk is bereikbaar op 077 472 24 95 of info@vita-compleet.nl 

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie