Vacature Kinderfysiotherapeut

Vita Compleet is een praktijk voor fysiotherapie waar hoogwaardige en gespecialiseerde kwaliteit geleverd wordt aan onze cliënten door fysiotherapeutische behandelingen en fysiofitness. Ons bedrijf bestaat uit 2 locaties, waarvan Vita Velden een begrip in de regio is. Vita Oostrum is gestart in 2016 en is groeiende. Binnen ons team van 10 personen werken we met veel specialisaties.

De functie

In deze functie behandel je zelfstandig cliënten vanuit jouw eigen vakgebied. Je ondersteunt de collega’s vanuit jouw expertise en deelt jouw kennis met hen. Samen met de collega’s uit het team ben je verantwoordelijk voor de optimale zorg van onze cliënten.

De kandidaat

Je bent een betrokken en professionele fysiotherapeut met een stevige persoonlijkheid. Je werkt met passie en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vak. Je werkt zelfstandig en weet wat je doet en kunt, maar ziet ook de kracht van samenwerken en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Je bent proactief en je dossiervorming is op orde. Je onderhoudt de communicatie met je verwijzers. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en vindt dat de patiëntenzorg voorop staat. Je hebt de ambitie om de praktijk en je vak verder te ontwikkelen.

Functie-eisen:

  • Geregistreerd kinderfysiotherapeut;
  • Goede kennis van Intramed;
  • 10-20 uur in overleg.

Ben je enthousiast geraakt voor deze baan, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Je kunt jouw motivatiebrief met CV tot 4 juli 2017 richten aan Olaf Schaeffers. Stuur dit naar info@vitavelden.nl of naar Vita Compleet, Rozenhof 16, 5941 EX  Velden. Voor informatie kun je contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer (077) 472 24 95.

                                     

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie