Nieuws!

Vita Arcen

Even voorstellen, onze nieuwe collega!

Graag stellen wij onze nieuwe collega Office Assistent voor!
Mijn naam is Lotte van Hees, 28 jaar en woon in Velden samen met mijn vriend Jeroen en onze hond Raylee. Ik ben opgegroeid in Velden, verhuist naar Venlo en sinds vorig jaar woon ik weer in Velden. Na flink verbouwd te hebben kunnen we nu gaan genieten van ons huisje.
Ik ben werkzaam geweest in verschillende hotels als receptie medewerkster en heb de laatste jaren in de transport wereld gewerkt als planner. Zo merkte ik dat de transport wereld een harde wereld is. Mijn passie is werken met mensen en niet met 18 ton zware vrachtwagens. Bij Vita Compleet ga je mij als eerste horen aan de telefoon en als eerste zien aan de balie in Velden. Met veel plezier plan ik een afspraak voor je in bij een van de fysiotherapeuten.
Naast mijn werk sport ik bij een personal trainer. Krachtraining en cardio zijn onderdeel van haar trainingen waar ik meestal met spierpijn al weg ga voordat de les voorbij is. Verder vind ik het heerlijk om een stuk te gaan wandelen met onze hond Raylee, concerten te bezoeken en drankjes te doen met vrienden.


Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie