Nieuws!

Vita Arcen

Vacature - Baliemedewerkster / Receptioniste

Vita Compleet is een praktijk voor fysiotherapie waar hoogwaardig en gespecialiseerde kwaliteit geleverd wordt. Met vestigingen in Velden (hoofdvestiging met kantoor), Oostrum en Arcen staan wij klaar voor onze cliënten voor fysiotherapeutische behandelingen en fysiofitness in groepsverband.

De functie
In deze functie ben je ‘de spin in het web’. Je ondersteunt het team op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Je beheert de agenda en telefoon. Handelt binnenkomende post en e-mail zoveel mogelijk zelfstandig af. Je notuleert vergaderingen en bent zowel extern als intern het eerste aanspreekpunt, daarnaast heb je ook een signaleerfunctie.

De kandidaat
Je bent een betrokken, professionele, representatieve baliemedewerker / receptionist(e) met een stevige persoonlijkheid. Je bent mens- en resultaatgericht en hebt een grote passie voor jouw vak. Daarbij voel je je thuis in een hectische regelfunctie. Je bent proactief en hebt aan een half woord genoeg. Ook ben je organisatorisch sterk onderlegd en werk je snel en accuraat, je weet onder hoge werkdruk prioriteiten te stellen. Er wordt verwacht dat je anticipeert op lopende zaken. Je bent een heldere en toegankelijke communicator. Enthousiasme en flexibiliteit kenmerken mede jouw karakter.

Functie-eisen:

  • MBO - werk- en denkniveau;
  • Kennis van SpotOnMedics is een pré;
  • Flexibel;
  • Relevante secretariële opleiding;
  • Goede kennis van CMS en sociale media;
  • Goede kennis van MS Office;
  • Kennis van medische terminologie is een pré maar geen must;
  • 20 uur / 4 dagen nader overeen te komen.

Zoek jij een afwisselende baan met de leukste collega's van de regio? Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan Olaf Schaeffers (Praktijkeigenaar) of Miriam Piket (Praktijkmanager) Stuur dit naar info@vita-compleet.nl of naar Vita Compleet, Rozenhof 16, 5941 EX  Velden. Voor informatie kun je contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer (077) 472 24 95.

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie