Nieuws!

Vita Arcen

UPDATE maatregelen

Zojuist (14 december 2020) maakte minister president Rutten tijdens de persconferentie bekend dat fysiotherapiepraktijken open kunnen blijven en door kunnen gaan met het behandelen van patienten tijdens de afgekondigde lockdown periode.

Wat dit voor de fysiofitness betekent is op dit moment nog niet duidelijk. Daarom zullen wij overgaan tot het geven van online fysiofitness zoals we dat eerder dit jaar ook hebben gedaan. Alle deelnemers van de fysiofitness zullen morgen (15-12-20) door ons op de hoogte worden gebracht. Houd dus uw mailbox in de gaten!

Eerder vandaag ontstond als gevolg van een foutief bericht in de media onrust. Fysiotherapie valt niet onder de contactberoepen die, als gevolg van de lockdown, hun deuren moeten sluiten. Het gaat hier om een medisch beroep.

Kortom, heeft u een afspraak voor een behandeling bij Vita Compleet? Dan kunt u gewoon naar uw afspraak komen. Uiteraard gelden daarbij nog steeds de praktijk corona maatregelen zoals vermeld op onze website en in de praktijk.

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u ons uiteraard bellen of een mail sturen op info@vita-compleet.nl 

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie