Nieuws!

Vita Arcen

Nieuwe collega!

Even voorstellen

Mijn naam is Joep Segers. Ik ben een algemeen fysiotherapeut met vooral affiniteit met orthopedie en geriatrie. Het op een zo persoonlijk mogelijke manier begeleiden en coachen van patiënten, daar krijg ik voldoening van. Met het doel om beter te bewegen of beter om te leren gaan met het bewegingsapparaat wat is gaan haperen. 

Met mijn 58 jaar stap ik bij Vita Compleet meteen als praktijkoudste in maar dat neemt niet weg dat ik me uiteraard veel jonger voel en wie weet dit ook uitstraal…
Ik streef ernaar het vertrouwen te winnen van mijn patiënten door kennis en vaardigheden en in een setting waarin ook het plezier om te bewegen prioriteit heeft. Humor staat bij mij hoog in het vaandel dus ook tijdens mijn werk!

In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in medical taping, osteoporose, hartfalen in de eerste lijn en valpreventie.

In mijn vrije tijd mag ik graag zingen en acteren, het liefst in musicals. Geen zorgen, tijdens behandelingen zing ik zélden tenzij u zegt dat…  Ik ga graag naar theatervoorstellingen en luister intensief muziek zoals bv. Pink Floyd, Frans Pollux en Peter Gabriel. Verder wandel ik met liefde in de bergen en lees graag m.n. historische en absurdistische romans.(John Irving!)

Getrouwd en nog steeds na 23 jaar gelukkig en 2 dochters (18 & 19 jr.) die me wel de waarheid zeggen…

Ik zie mijn nieuwe werkkring in Vita Compleet als een fantastische uitdaging, een hernieuwde kennismaking met de Nederlandse fysiotherapie en hoop menigeen onder U te kunnen helpen en begeleiden op weg naar tevreden bewegen! Dankbaar dat Vita Compleet mij wist te vinden hoop ik hun vertrouwen helemaal waar te kunnen gaan maken.

Wilt u graag een afspraak maken met Joep?
Neem dan contact op via: 
info@vita-compleet.nl of 077 4722495

Tot ziens bij Vita Compleet!

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie