Nieuws!

Vita Arcen

Even voorstellen

U heeft haar vast al gezien bij ons op de praktijk, onze collega oedeemfysiotherapeut Manouk Gibbon. Zij stelt zich graag even aan u voor.

Mijn naam is Manouk Gibbon en ik ben geboren en getogen in Venray. Ik werk vanaf december bij Vita Compleet als Oedeemtherapeut en Algemeen fysiotherapeut. Ik heb een brede interesse in de mens en vind het het belangrijkste dat de patiënt wordt geholpen. Het is fijn om samen te werken aan een spoedig herstel. 

Onlangs heb ik de opleiding voor Oedeemtherapie gevolgd in Duitsland. Daarnaast  heb ik de 4xT behandelmethode ( dit is de methode die bestaat uit testen, tapen, triggeren en trainen) en de COVID cursus afgerond. 

Over het algemeen heb ik een holistische werkwijze, daardoor vind ik de fysieke kant van een patiënt net zo belangrijk als de psychische kant. Op dit gebied wil ik me nog meer gaan specialiseren. Voor 2021 heb ik de master Psychosomatiek op de planning staan. 

Heeft u vragen aan Manouk of klachten die bij haar specialisatie passen? Maak dan een afspraak via info@vita-compleet.nl  of bel met 077 4722495

Tot ziens bij Vita Compleet!

 

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie