Nieuws!

Vita Arcen
Team Vita Compleet

Stagiaire

Stage

Bij Vita Compleet begeleiden we graag professionals in wording. Leren in de praktijk is immers een onmisbaar onderdeel van de opleiding Fysiotherapie. Daarom loopt er regelmatig een stagiaire mee met een van onze fysiotherapeuten. Hij/zij heeft de mogelijkheid om ervaring op te doen en, onder begeleiding van een fysiotherapeut, ook fysiotherapeutische handelingen te doen.

Wij vragen u altijd, voorafgaand aan de behandeling, om toestemming voor deelname van de stagiaire aan het intake gesprek, onderzoek en/of behandeling. Indien u geen prijs stelt op de aanwezigheid van een stagiaire bij uw behandeling dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem en kunt u dit aangeven.

 Op dit moment hebben we bij Vita Compleet een stagiaire.
Zij stelt zich graag even aan u voor: 

Mijn naam is Joyce Lauf Sluiters, 20 jaar oud en woonachtig in Siebengewald.

Mijn hobby’s zijn tennis en fitness. Ik zit in het derde jaar fysiotherapie op de HAN in Nijmegen. Dit betekent dat ik bij Vita Compleet stage loop tot eind januari. Fysiotherapie heeft van jongs af aan mijn interesse gehad daarom was het niet vreemd dat ik voor deze studie koos. Ik ben zeer gedreven en vastbesloten om er een mooie en leerzame periode van te maken!

Heeft u vragen aan Joyce of een collega. Bij Vita Compleet helpen wij u graag!

 

 

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie