Nieuws!

Vita Arcen

Vacature

Office Assistant

(standplaats Velden)

Vita Compleet is een praktijk voor fysiotherapie waar hoogwaardig en gespecialiseerde kwaliteit geleverd wordt. Met vestigingen in Velden, Oostrum en Arcen staan wij klaar voor onze cliënten voor fysiotherapeutische behandelingen en fysiofitness. Wij vormen een hecht betrokken team waar humor een heel belangrijk onderdeel  is.

Welke functie hebben we jou te bieden?
In deze functie ondersteun je het team op secretarieel en financieel administratief gebied. Je beheert de agenda en telefoon. Handelt binnenkomende post en e-mail zoveel mogelijk zelfstandig af. Jij verzorgt de debiteuren en crediteuren administratie en helpt met de declaraties richting zorgverzekeraars. Facilitaire taken behoren ook tot het pakket. Je bent zowel extern als intern het eerste aanspreekpunt, daarnaast heb je ook een signaleerfunctie. Er is ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?
Je bent een betrokken, professionele, representatieve Office Assistant met een mensgerichte persoonlijkheid. Daarbij voel je je thuis in een hectische omgeving. Je bent proactief en hebt aan een half woord genoeg. Ook ben je organisatorisch sterk onderlegd en werk je snel en accuraat, Je weet onder hoge werkdruk prioriteiten te stellen. Er wordt verwacht dat je anticipeert op lopende zaken. Je bent een toegankelijk persoon die durft te communiceren. Enthousiasme en flexibiliteit kenmerken mede jouw karakter en je bent een echte teamplayer.

Functie-eisen:

  • MBO+- werk- en denkniveau;
  • Relevante opleiding op secretarieel / administratief gebied of een opleiding in de financiële administratie;
  • Goede kennis van MS Office;
  • Kennis van SpotOnMedics is een pré;
  • Kennis van medische terminologie is een pré;
  • Flexibel in werktijden;
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar;

Voel jij je aangesproken na het lezen van deze vacature? Ben je enthousiast geraakt voor deze zeer afwisselende baan, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Heb je nog vragen?
Stel ze dan gerust! Alle kandidaten ontvangen van ons bericht.

Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan mevrouw Miriam Piket. Stuur dit uiterlijk 22 januari 2021 naar info@vita-compleet.nl of naar Vita Compleet, Rozenhof 16, 5941 EX te Velden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer (077) 472 24 95.

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie