Opening zorgkern De Dolgaard

Vita Arcen

Vacature

Secretaresse - administratief medewerker

(standplaats Velden)

Vita Compleet is een praktijk voor fysiotherapie waar hoogwaardig en gespecialiseerde kwaliteit geleverd wordt. Met vestigingen in Velden, Oostrum en Arcen staan wij klaar voor onze cliënten voor fysiotherapeutische behandelingen en fysiofitness in groepsverband.

De functie

In deze functie ondersteun je, samen met een collega, het team op secretarieel en administratief gebied. Je beheert de agenda en telefoon. Handelt binnenkomende post en e-mail zoveel mogelijk zelfstandig af. Je ondersteunt bij de declaraties van o.a. de ziektekostenverzekeraars. Facilitaire taken behoren ook tot het pakket. Je bent zowel extern als intern het eerste aanspreekpunt, daarnaast heb je ook een signaleerfunctie.

De kandidaat

Je bent een betrokken, professionele, representatieve secretaresse met een mensgerichte persoonlijkheid. Daarbij voel je je thuis in een hectische regelfunctie. Je bent proactief en hebt aan een half woord genoeg. Ook ben je organisatorisch sterk onderlegd en werk je snel en accuraat, je weet onder hoge werkdruk prioriteiten te stellen. Er wordt verwacht dat je anticipeert op lopende zaken. Je bent een heldere en toegankelijke communicator. Enthousiasme en flexibiliteit kenmerken mede jouw karakter.

Functie-eisen:

  • MBO+- denkniveau;
  • Uitstekende kennis van Intramed;
  • Relevante opleiding in de financiële administratie, ervaring met Snelstart is een pré;
  • Goede kennis van MS Office;
  • Kennis van medische terminologie is een pré;
  • Flexibel in werktijden;
  • 10 uur met de bereidheid tot groei in uren.

Ben je enthousiast geraakt voor deze zeer afwisselende baan, dan nodig ik je uit om te solliciteren. Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan Olaf Schaeffers. Stuur dit voor 12 april  naar info@vita-compleet.nl of naar Vita Compleet, Rozenhof 16, 5941 EX  Velden. Voor informatie kun je contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer (077) 472 24 95.

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie