Vita Compleet gaat uitbreiden!!


Wij zijn trots te mogen aankondigen dat we in het begin van 2019 een 3e vestiging mogen toevoegen aan Vita Compleet. De nieuwe praktijk wordt gevestigd in het gezondheidscentrum te Arcen. In dit centrum is ook Huisartsenpraktijk Arcen gevestigd. Daarnaast biedt het ook ruimte voor andere zorgverleners, zoals een apotheek, het Groene Kruis, een pedicure, diëtiste enz. Op deze manier kunt u er terecht voor een breed zorggebied.


Onze praktijk in Arcen vindt u op de 2e verdieping (er is een lift aanwezig). Zoals u van ons gewend bent beschikken onze fysiotherapeuten over vele verschillende specialisaties, waarvan we er ook een aantal op deze nieuwe locatie aanbieden.  Op deze manier kunnen we u zoveel mogelijk dicht bij huis van dienst zijn en dat is wel zo gemakkelijk. 

Vita Compleet biedt, naast reguliere fysiotherapie en fysiofitness, ook vele andere specialisaties: manuele therapie, oedeemtherapie (lymfedrainage), oncologie,  sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, bekkentherapie (ook voor kinderen), Mc Kenzie, handtherapie, neurologie/NDT, Parkinson, COPD, Claudicatio Intermittens (etalagebenen), beweegprogramma’s  en medical taping.

Natuurlijk staan wij in nauw contact met de huisartsen en andere verwijzers, waardoor wij een uitstekende kwaliteit van zorg aan kunnen bieden. Door deze samenwerking met verschillende zorgverleners  wordt het zorg- en activiteitenpakket uitgebreid.

De vestigingen van Vita Compleet zijn:

Vita Velden
Rozenhof 16 5941 EX Velden  077 472 24 95
Vita Oostrum
Mgr Hanssenstraat 5807 BD Oostrum  0478 855 925
Vita Arcen
Kerkstraat 1 5944 AL Arcen  077 472 24 95
info@vita-compleet.nl 

  

 Vita Arcen under construction:

V                 

                  

Ga terug
© Vita Velden - Fysiotherapie