Headerafbeelding
Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/module/mod_image/class/class.image.php on line 36

Onze vertrouwenspersoon

Een klacht over je behandeling of wil je vertrouwelijk iets bespreken?

Je fysiotherapeut moet je professioneel en representatief benaderen om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Hier zijn we bij Vita Compleet dagelijks mee bezig. Toch kan het zijn dat je een klacht hebt over de behandeling of de wijze waarop er gecommuniceerd is. Vita Compleet neemt dit heel serieus en stelt het daarom op prijs dat je de klacht kenbaar maakt. Hartelijk dank daarvoor. Hierdoor kan de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg in de toekomst geoptimaliseerd worden.

U mag ervan uitgaan dat uw fysiotherapeut zijn vak zo goed mogelijk uitoefent. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop de medewerkers van de praktijk met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf voor andere cliënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Vertrouwenspersoon

Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw behandelende fysiotherapeut zelf of, als u dat prettiger vindt, met een andere fysiotherapeut uit de praktijk die kan dienen als vertrouwenspersoon. Binnen de praktijk zijn wij altijd bereid om tijd vrij te maken en om samen naar een oplossing te zoeken. Indien u dat prettig vindt, kunt u iemand meenemen naar het gesprek. In onze praktijk hebben we een vertrouwenspersoon in de persoon van Manouk Gibbon.

Zou u graag een afspraak met haar willen?
Dan kunt u mailen naar
manouk@vita-compleet.nl of bellen naar 077 472 24 95 zodat we een afspraak met haar in kunnen plannen.

Tot ziens bij Vita Compleet!

 

© Vita Velden - Fysiotherapie